Instalare sisteme de alarmă

Protejează-ți familia, bunurile și investițiile într-un mod facil și accesibil, folosind doar sistemele de alarmare certificate, cu posibilitate de conectare într-un dispecerat de monitorizare și intervenție rapidă.

Instalare camere video

Sisteme de supraveghere video inteligente, cu analiză AI, ce pot face deosebirea între persoane, animale, autovehicule și intemperii, eliminand alarmele false, cu monitorizare în timp real, de la distanță.

Instalare control acces

Soluții și sisteme de control ale accesului în spații rezidențiale, comerciale, industriale. Sisteme de acces în parcări, cu tehnologie LPR și inventarierea locurilor de parcare folosind sisteme inteligente de analiză video.

Apelați doar la firme licențiate și avizate!

Fie că vorbim despre instalarea sau modificarea unui sistem de alarmă, a unuia de supraveghere video sau a oricărui alt sistem electronic de securitate, trebuie să știi că doar firmele și persoanele fizice autorizate, licențiate și avizate IGPR au dreptul legal de a desfășura aceste activități în scop comercial, cadrul legal fiind creat de Legea 333/2003 și HG 301/2012 actualizată. În vederea obținerii licenței IGPR, personalul implicat în procesul de instalare și întreținere (cât și conducerea firmei) este temeinic verificat de către instituții ale statului pe linia combaterii infracțiunilor. 

Nu apelați niciodată la serviciile firmelor sau persoanelor care nu dețin licența IGPR pentru instalarea sau întreținerea sistemelor de securitate ori care nu vă pot oferi o factură fiscală pentru serviciile prestate. În spatele unei oferte financiare aparent irezistibile se pot afla intenții de o calitate îndoielnică. Riscați ca informații confidențiale despre coduri și parole de securitate, amplasări ale camerelor și senzorilor de mișcare, unghiuri moarte, zone vulnerabile, bunuri de valoare, șamd, să ajungă in mâinile unor persoane rău intenționate.

De ce să alegi o firmă licențiată IGPR?

 • Pentru că garantează serviciile executate și răspunde în fața organelor de control pentru modul în care a prestat serviciile.

 • Are obligația de a efectua raportări semestriale către IGPR cu privire la sistemele instalate și avute în întreținere.

 • Are obligația de a lucra doar cu personal tehnic licențiat, avizat IGPR și bine pregătit.

 • Are obligația de vă furniza toate codurile de securitate ale sistemelor instalate sau avute în întreținere, la finalizarea contractului de mentenanță.

 • Are obligația de a înscrie în jurnalul de service orice operațiune efectuată la sistemul de securitate avut în întreținere.

De ce să alegi serviciile noastre?

 • Deoarece răspundem în fața organelor de control pentru modul în care prestăm serviciile.

 • Pentru că deținem o poliță de asigurare civilă profesională, ce despăgubește beneficiarii noștri în eventualitatea producerii unor daune neintenționate de către personalul nostru.

 • Avem o experiență vastă în instalarea, programarea, verificarea și întreținerea sistemelor electronice de securitate.

 • Folosim doar personal calificat și avizat IGPR, bine pregătit, atent selecționat, cu o experiență solidă în domeniul sistemelor de securitate.

 • Înțelegem particularitățile obiectivelor ce trebuie protejate și le evaluăm în mod punctual și obiectiv, înaintea executării proiectului.

 • Oferim suport tehnic dedicat prin intermediul departamentului nostru specializat, non-stop, 24/7.

 • Oferim garanție 24 de luni pentru toate echipamentele pe care le comercializam.

 • Oferim 6 luni de garanție pentru manopera executată, iar asta înseamnă că vom remedia gratuit eventualele deficiențe survenite din vina noastră.

 • Putem efectua conectări în orice dispecerat de monitorizare din România.

 • Lucrăm doar cu echipamente certificate și testate, ce răspund cerințelor legale în vigoare.

 • Toate informațiile colectate și rezultate din contractele de prestări servicii sunt păstrate în mod confidențial, criptate și în deplină siguranță, pe serverele noastre interne, izolate de rețeaua extern ă  de internet.